Lapterjesztő Kft.

Facebook

Lapterjesztő

Cégünket 1995-ben alapítottuk, célkitűzésünk a lakosság számára ingyenes szórólapok és egyéb reklámkiadványok célba juttatása volt a Megrendelők igényeinek megfelelően – vagyis a célzott lapterjesztés biztosítása.

Friss topikok

Linkblog

Mint tudjuk a mai világban a szájról, szájra marketing már nem elég…

2011.06.03. 11:49 :: Lapterjesztő

Így abban a szent pillanatban, hogy megalapítunk egy céget, és tegyük fel, meg is kívánunk élni belőle, gondolnunk kell arra is, hogy hol, milyen formában, és mennyiért kívánjuk propagálni magunkat.

Egyes gazdasági lapok szerint a Facebook céges weboldal funkciójának megjelenésével majdhogynem szükségtelenné tette a saját weboldalt. Rohanó világunkban az idő pénz, a virtuális világban való megjelenés is szükségszerű. Így egyszerűen, gyorsan, weboldal helyett mintegy 100.000 forintot spórolva létrehozhat egy profilt, és máris lájkolhatják az ismerősei. Az első lépést, az online megjelenést már megtette! Azt a pénzt amit így nyert, fordítsa reklámra! Hol éri meg, és mégis mennyibe kerül?

A dilemmát eldöntendő készítettünk egy összefoglaló táblázatot, hogy bemutassuk, milyen hirdetési lehetőségek közül választhat!

Nagy levegőt véve, friss vállalkozóként mindenki kacérkodhat a gondolattal, mennyit kóstál egy, egy perces tv reklám. Ha már lúd, legyen kövér, vetítsék a fő műsorsávban! De a gondolat, gondolat marad, ha a 438.000 forintos végösszeggel találkozunk.

Ami természetesen evidensen az eszébe jut, hogy a helyi sajtóba befizet néhány hétre egy apróhirdetést.  De az üzleti rovatban „pár szó” elvész a bőség tengerében. Így némi grafika, szöveg, szlogen, logó nem ártana, amivel a jövőbeni vevői azonosítani tudják. Spórolás végett mondjuk fekete- fehéret választ, azért hogy látszódjon kiválaszt egy érdemi 13 x 26 cm méretű felületet. És az újság már állítja is ki a cirka 360.000 forintos számlát, az egy hónapos  kampányáért.

Sokallja? Akkor nézzünk másik lehetőséget.

Országos hirdetési újság, regionális kiadványa. Gondolkodjunk jól látható méretben, grafikában, 202 x 135 mm méret kellően figyelemfelkeltő lesz? Akkor legyen kedves átutalni érte 129.000 forintot!

Még kevesebbet szánna rá, és hatékonyabban szeretne megjelenni?

Önálló szórólapot szeretne?

Mi az ajánlatunk?

Grafikai tervezés, nyomdai legyártatás, terjesztési tanácsadás, és munkatársainkkal az Ön által kívánt ügyfélkörhöz juttatjuk el testet öltött elképzeléseit!

És jöjjenek a műhelytitkok..

Egy 50.000 fős településre tervezzen 25.000 szóróanyaggal, mondjuk egy 6 hónapos kampányra. Hogy alakul ez a szám? Postaládaszámot kell figyelembe venni, hisz az esetek javarészében nem egy fős háztartásokkal kell kalkulálnia.

Megfontolandó, hogy ne egy körben szórassa le a lakosságot, hisz nem egy hónap alatt kívánja kiárusítani a készleteket, avagy nem akarhat önnön ellenségeként visszautasítani ügyfelet.

Velünk megtervezheti, hogy mikor, mely kerületét kívánja „lefedni” a lakosságnak!

Felmerülhet a kérdés, ha azt javasoljuk, hogy havi 4.150 szórólap kerüljön potenciális vásárlói postaládájába, minek gyártatná le a többi reklámanyagát idő előtt?

Annyi titkot elárulunk, hogy ha nagyobb mennyiségben gyártatja le a szórólapját, akkor sokkal olcsóbb lesz a nyomdai végösszege.

Mi pedig ügyfeleink teljes körű kiszolgálása érdekében raktározzuk az eljövendő hónapok szórólapjait, Ön helyett!

Az a viszonylagos összeg, mellyel magunk mellett korteskedünk, az összes szórólap legyártási és kiterjesztési összegét takarja. Ellenben ha megfogadja tanácsunkat, és havi ciklusokra bontva propagál, a legolcsóbb, és leghatékonyabb kiegészítő marketing eszközt választja sikerei érdekében.

Leszögeznénk, hogy táblázataink tájékoztató jellegűek, részletes, mindenre kiterjedő informálásunkért forduljon hozzánk, készséggel állunk rendelkezésére!

 

Média orgánum

Megjelenési forma

Időtartam, méret

Megjelenés ára

 

 

 

 

Országos sugárzású tv állomás

19.00- 23.00 főműsoridő

1 perc

  438.000 Ft

 

 

 

 

Regionális napilap, megjelenik: 43 774 példányban

Nyomtatott hirdetés, fekete- fehér

136 mm x 260 mm

360.360 Ft

 

 

 

 

Országos hirdetési újság, regionális kiadványa

Nyomtatott hirdetés

202 mm x 135 mm

129.000 Ft

 

 

 

 

Egyedi céges szórólap nyomdai költsége, terjesztési díjjal együtt, 25.000 példányban

Papír alapú, 80 gr ofszet

A/5, 148x 210 mm méretű

112.500 Ft

 

 

 

 

Országos sugárzású rádióállomás

Esti műsorsávban

1 perc

90.000 Ft

 

 

 

 

Regionális televízió weboldalán

Banner megjelenés

120x 600 banner

75.000/hó

 

 

 

 

Regionális televízió

Reklámfilm sugárzás

30.000 Ft+ 25 % Áfa/ 60 mp/1 alkalom

37.500 Ft

 

Havi szórólapozási költsége, a fenti jó tanácsok figyelembevételével 18.675 forint, és ezzel az összeggel 4.150 családot ér el, vagyis ez a szám valójában 8.300 fő. Egy emberre jutó marketing költsége 2.15 forint.

Mit kap napjainkban 2.15 forintért?

Tőlünk, vevőket!

Nem hiszi? Tegyen próbára!

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lapterjeszto.blog.hu/api/trackback/id/tr412953891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása