Lapterjesztő Kft.

Facebook

Lapterjesztő

Cégünket 1995-ben alapítottuk, célkitűzésünk a lakosság számára ingyenes szórólapok és egyéb reklámkiadványok célba juttatása volt a Megrendelők igényeinek megfelelően – vagyis a célzott lapterjesztés biztosítása.

Friss topikok

Linkblog

Szórólap lépésről, lépésre, megszületéstől az újjászületésig

2011.05.20. 10:45 :: Lapterjesztő

 
Már „ismerjük a múltat”, tudjuk, hogy keletkeztek a szórólapok. Kik hívták életre, és mily okból. De napjainkban? Hazatérve automatikusan kézbe vesszük, átlapozzuk, van ahol karikázunk is, majd a tudással felvértezve irány a bolt! De azért van még pár lépés a  az ötlettől, mint startvonal és az öko csomagolópapírig, mint célszalag között… És a   közbenső rész? Azért dolgozunk mi, Önökért!

 

Az üzlet tulajdonosában, ügyvezetőjében megfogalmazódik, hogy vásárlói szélesebb körű elérése, informálása érdekében szórólapoztatni kíván. De mégis hogy kezdjen hozzá? Mit tartalmazzon a szóróanyag? Kiket kíván velük elérni? Hány példányban kéne legyártatni? Megszülettek a kérdések, melyekre a válaszokat mi tudjuk.
 

 

 

Felhívjuk, elküldjük e-mailben, avagy házhoz megy kollégánk, ahogy a megrendelő kívánja. Tisztázzuk a részleteket, melyek birtokában ajánlatkéréssel tudunk fordulni a nyomdához. 16 év tapasztalatával születnek meg az árkalkulációk, mellyel nyomdai partnereinkhez fordulunk. Az ügyfél lehetőségeire szabott költséget írásban továbbítjuk, hogy nyugodtan megfontolja ezirányú marketingkampányát.

 

 

Amennyiben jó döntést hoz és ránk bízza magát, grafikusaink elképzeléseit nyomdakésszé varázsolják. Ezt szintén ellenőriztetjük az ügyféllel, majd minden adat, anyag és rábólintás után a nyomda rendelkezésére bocsátjuk.
 
 
 

 

 

Elkészültük után leszállítjuk vagy a megrendelőnk által megadott címre, vagy ha a terjesztést is ránk bízza, korábban egyeztetett régiókhoz tartozó franchise partnereinknek. Az egyeztetett időpontban házhoz visszük a lakosság kényelme érdekében. Ez a rész ugye nem szorul taglalásra, indulhat a vadászat az időpontra, árra, a vágyak tárgyára…
 
 

 

 

 Mi folyamatosan visszatérünk kihelyezett gyűjtőinkhez, és a már lejárt kampányok anyagait begyűjtjük. Manuálisan kiszelektáljuk, átválogatjuk, majd egy hulladékhasznosító partnerünkhöz kerül.




 

 


Aki rengeteg energia megspórolásával füzeteket, toalettpapírt, csomagolóanyagokat gyárt belőle. Így lesz egy ötlet kézzel fogható valósággá, létezése során szolgálja ki a rá kíváncsi embereket, majd az anyag nem vész el, csak átalakul…

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lapterjeszto.blog.hu/api/trackback/id/tr782918827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

euro_állás · http://www.euro-allas.hu/ 2012.01.14. 07:43:19

Szimpatikus ez a környezettudatos szemlélet! A szórólap-ellenzők által kifogásolt hulladék nagy része újrahasznosul.
süti beállítások módosítása