Lapterjesztő Kft.

Facebook

Lapterjesztő

Cégünket 1995-ben alapítottuk, célkitűzésünk a lakosság számára ingyenes szórólapok és egyéb reklámkiadványok célba juttatása volt a Megrendelők igényeinek megfelelően – vagyis a célzott lapterjesztés biztosítása.

Friss topikok

Linkblog

A papírt újra felhasználják, ugye?

2011.06.14. 14:45 :: Lapterjesztő

 

A papír szó egy ókori egyiptomi írásra használt anyag görög elnevezéséből, a papiruszból származik, mely az alapanyagául szolgáló növényről kapta a nevét. 

A papír vékony anyag, amelyre írnak, rajzolnak, csomagolásra használnak, vagy nyomtatnak rá. Rostok összepréselésével készül, jellemzően növényi rostokból, cellulózból képezve, melyet az összekuszálódott szálak, és egy kémiai kötés, a hidrogénkötés tart össze. 

Munkánk alapja, a papír. Fatartalmú, félfamentes, famentes, A/2, A/3, A/4, A/5. Olyan grafikával, amilyet az ügyfél szeretne, mi kiterjesztjük! Az aktualitásukat vesztő szórólapok javarészét pedig visszagyűjtjük. 

De szeretnénk alternatívákat is bemutatni a már használt lapok, szórólapok házilagos újrahasznosításra!

Mint az éremnek, a papírnak is két oldal van. Ne legyünk restek az otthoni, avagy céges jegyzeteléshez mindkét oldalát használni! Egy jó ötletnek, vagy a bevásárlólistának nem számít, hogy steril lapra kerül-e..

Mutatós a papír? Nem őrizgetni szeretné, hanem valami funkciót adna neki? Csomagoljon bele!

 

 

 

 

 

Ne feledkezzünk meg pár örökbecsű, 100 év körüli gyermekjátékról. Hajtogathat csákót, hajót, repülőt. Az aprónépnek életre szóló élményt nyújt!

 

 

    

A szeretet ünnepén is lehet ÖKO
 

Karácsonykor gyökeres fát vesz? Akkor kedves figyelmébe ajánljuk, hogy papírgirlandot, és papírgömböket is aggathat a fára műanyag helyett.. Ennél gyerekbarátabb az ünnep éke már nem is lehetne..  

 

 

 

 

   

Papírmasé

 A fogalom ismerős ugye? Csak néhány kiválasztott tud ilyen szépséges papírmasé manókat készíteni, mint Ralina. Különböző masé recepteket lelhetünk az interneten, kezdőknek "elég" a velencei maszkok készítését ellesniük. 

 

Csévéljük, sodorjuk, lapítsuk, fűzzük, szőjjük, ragasszuk

Így készíthetünk dekorációt, poháralátétet, papírból- papírhulladék gyűjtőt.


 

 

 

 

 

 

Avagy a divatra helyezzük a hangsúlyt? 

 

 

 

 

 

    

 

Tovább ékesítenénk magukat?  Például egy Chanel fejdísszel?

 

 

 

 

 

  

 

Vagy inkább az otthonnal, az édes otthonnal törődjünk? 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

A lehetőségek tárháza végtelen, csak a kézügyesség, és az idő szabhat gátat.

Amire azonban mindnyájunknak van pár perce, hogy a háztartási papírhulladékkal elmenjünk egy szelektív szigethez..

 

  

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lapterjeszto.blog.hu/api/trackback/id/tr292983269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása