Lapterjesztő Kft.

Facebook

Lapterjesztő

Cégünket 1995-ben alapítottuk, célkitűzésünk a lakosság számára ingyenes szórólapok és egyéb reklámkiadványok célba juttatása volt a Megrendelők igényeinek megfelelően – vagyis a célzott lapterjesztés biztosítása.

Friss topikok

Linkblog

Virágzó bevásárlóturizmus

2011.10.05. 15:42 :: Lapterjesztő

Mióta megszüntek a határok és az EU égisze alatt vígan szomszédolunk, hol mi ugrunk át shoppingolni, hol a szomszéd érkezik üres kocsival, majd távozik tele autóval.

A jelenlegi árfolyam mellett Magyarországon szinte minden olcsóbb a Szlovákiából érkező vevőnek, mint otthon, még az egekbe szökő benzin árak mellett is megéri .

Nyilván ez a magyar üzletek számára kedvező hatású, a szlovák gazdaság szempontjából okozhat gondot az intenzív bevásárlóturizmus. De amíg "állami vezetőik" nem emelik fel a hangjukat ezen folyamatok ellen, addig mi élvezzük a hasznát..

A szomszédok ugyanis rengeteget spórolhatnak azzal, ha a magyar üzletekben költik el a pénzüket, a gyenge forint miatt az euró átváltása után, akár 20%- os haszonra is szert tehetnek.

Hogyan lehet ebből profitálni? 

A határ menti települések vállalkozói számára ez egy kihagyhatatlan lehetőség! 

Szólítsa meg célközönségét a legköltséghatékonyabb, legegyszerűbb, leggyorsabb módszerrel a szórólappal! 

Tudjanak Önről, ismerjék meg akcióit, termékeit! 

Most nincs idő hosszas előkészületekre, Tv, rádió, hirdetési újságok megjelenésére várni! 

Kérje ajánlatunkat, hogy kiterjeszthessük ismertségét, növelhessük forgalmát!

Ügyfeleink igényeit figyelembe véve Cégünk 2010-ben már felkészült arra, hogy szolgáltatásainkat nem csak Magyarországra, hanem a határ menti területekre is kiterjesszük.

Arra szeretnénk még a figyelmét felhívni, hogy minden országban más – más törvényi szabályozásai vannak a kiadvány terjesztésnek.

Súlyos bírságokat szabhatnak ki a hatóságok a gyanútlan, tájékozatlan vállalkozóknak. Gondoljunk csak a szlovák nyelvtörvényre..

Ezért is érdemes szakemberhez fordulni, aki tájékozott a speciális határon túli terjesztést illetően, és megvan a logisztikai háttere is a szolgáltatás teljes körű lebonyolításához!

Használja ki ezt a lehetőséget és legyen az elsők között, aki a külföldi piacot is célközönségnek tekinti!

                                                                                     www.lapterjeszto.hu

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lapterjeszto.blog.hu/api/trackback/id/tr543280293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása